UŞAK / BANAZ - Şehit Ali Turgut Büyükoturak Ortaokulu

May

Okulumuz öğrencilerinin bu sene okuldan uzak olarak hazırladıkları Anneler Günü etkinlikleri...

Kas

Okulumuz ilkokul ve ortaokul öğrencileri ile 28/11/2019 tarihinde Ankara'ya yapmış olduğumuz gezinin fotoğrafları.

Kas

Okulumuz 3/A sınıfı öğretmeni ve öğrencilerinin Hayat Bilgisi dersinin Müzeler ünitesi kapsamında okulumuzda hazırlamış oldukları "Yöresel Ürünler ve Antika Müzesi" velilerimizin de katılımıyla açıldı. 11 Kasım Pazartesi gününe kadar açık kalacak müzeyi isteyen herkes gelip gezebilir.

Kas

Okulumuz sınıf kapılarına okul öğretmenlerimizin katkılarıyla kapı giydirme yaptırıldı. Artık sınıf kapılarımız daha renkli ve daha eğlenceli hale geldiler. Ayrıca okul merdivenlerimiz de okul kuralları ve bilgilendirici yazılar ile daha renkli hale geldiler.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma günü kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. 5/A sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu kuş ve köpek yuvaları uygun yerlere bırakıldı. Geleceğimiz olan çocuklarımıza hayvan sevgisi, onlarında birer canlı olduğu ve yaşama haklarının olduğu hazırlanan  programla anlatıldı.

Ekm

Ülke genelinde "YAYA GÜVENLİĞİNİN NÖBETÇİSİYİZ" sloganıyla yaya geçitlerinde yayalara yol vermenin önemine dikkat çekmek için düzenlenen "Yaya Geçidi Nöbet Etkinliği" okulumuzda da gerçekleştirildi. İlçe Jandarma Komutanının da katıldığı etkinlikte öğrencilerin servislere binerken daha dikkatli olunması gerektiği vurgulandı.

Eyl

2019/2020 Eğitim Öğretim yılı 9 Eylül Pazartesi günü ilk zilin çalmasıyla başladı. Bu eğitim öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilerimiz için başarılarla dolu olmasını dilerim.

Irmak YILMAZ

Okul Müdürü